بیمار پروانه ای No Further a Mystery

چنان‌چه در اتفاقات ذکرشده مشاهده کردیم، یک حرکت کوچک، توانست میلیون‌ها مرگ و قربانی برجای بگذارد. بنابراین لازم است به این تئوری در تمام زمینه‌ها توجه کنیم تا با اصلاح افکار و تصمیمات خود، گامی در جهت اصلاح جهان برداریم.

تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که اگر امروز از مسیر دیگری به سمت محل‌ کار خود بروید، ممکن است تغییر نسبتا بزرگی در دنیا ایجاد کنید؟ یا این‌ که یک اتفاق جزئی، مانند ترافیک، پیچ‌خوردن پا یا ده دقیقه تاخیر، می‌تواند تاثیرات شگرفی در زندگی شما و دیگران بگذارد؟ تئوری اثر پروانه‌ای بر این موضوع دلالت می‌کند.

علائم و نشانه های بیماری پروانه ای بسته به نوعشان تغییر می کنند. آن ها شامل موارد زیر هستند:

یک معلم اگر درسی را به‌ درستی آموزش ندهد، دانش‌آموز تا پایان‌عمر در آن موضوع خطا می‌کند و این خطا می‌تواند اشتباهات جبران‌ناپذیر دیگری را ایجاد کند.

بیماری پروانه‌ای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایه‌های پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و می‌تواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا غالب باشد.

نوع اکتسابی این بیماری در بزرگسالی بروز می‌کند و بیشتر در بیماری‌های خودایمنی دیده می‌‌شود. بروز و ظهور این بیماری سن خاصی ندارد و در هر سنی ممکن است ایجاد شود.

صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ ۰ نظر آنچه در این مقاله می‌خوانید بیماری read this پروانه ای که به عنوان اپیدرمولیز بولوزا نیز شناخته می‌شود، یک بیماری ژنتیکی نادر است و با پوست شکننده که مستعد تاول زدن و پارگی است مشخص می‌شود.

بیماری پروانه‌ای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکل‌های خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاول‌ها و پیشگیری از ایجاد تاول‌های جدید است. 

استفاده از محصولات درمان کننده در پانسمان: می‌توان از برخی از روغن‌ها و کرم‌های مرطوب کننده در باندهای نچسب استفاده نمود و به آرامی پانسمان را روی زخم قرار داد.

اگر زخم ها علایم عفونت گسترده (تب، ضعف، ورم غدد لنفاوی) را نشان دهند، ممکن است پزشک آنتی بیوتیک تجویز کند. 

ترموستات را تنظیم کنید تا منزل تان خنک بماند و دمای آن ثابت باشد. 

سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو

بیماری کرونا، نزدیک‌ به سه‌ سال است که جهان را درگیر خود کرده و موجب مرگ بسیاری‌ از انسان‌ها شده است. فرضیه‌ای وجود دارد که منشا این ویروس را به‌ دلیل یک خطای کوچک در آزمایشگاه می‌داند. دنیا همچنان درگیر این اشتباه بسیار جزئی است. بنابر آمار، تاکنون حدود هفت میلیون نفر به‌ علت ابتلا‌ به این بیماری، جان خود را از دست داده‌اند.

دکترتو یک وب‌سایت سلامت‌محور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کرده‌است. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبت‌دهی پزشکان، سعی می‌کنیم با تولید مقاله‌های علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “بیمار پروانه ای No Further a Mystery”

Leave a Reply

Gravatar